Gastgezinnen

 

We werken met gastgezinnen omdat elke hond de aandacht moet krijgen die hij/zij verdient.

Aangezien de Australian Labradoodle een hele sociale hond is en graag in het gezelschap van het gezin is, willen wij niet te veel honden in huis hebben. De honden die we in huis hebben gaan ook gewoon mee op vakantie.

Als gastgezin krijgt u de hond gratis van ons, indien mogelijk al vanaf pup. 

Kosten voor voer, jaarlijkse inentingen en tussendoor dierenartsbezoek zijn voor het gastgezin.

Gastgezinhonden zien wij regelmatig en komen tussendoor bij ons logeren, om zo een band op te bouwen.

De hond wordt wel gebruikt voor ons fokprogramma. De hond blijft dus ook eigendom van New Life Doodles. Een teefje blijft eigendom van ons tot het aantal overeengekomen nestjes bereikt is. Tijdens een nestje is het teefje dan 9 weken bij ons in huis. De pups worden hier in huis geboren en verzorgd. Een reutje zal alleen voor een dekking een paar uur van huis zijn. Alle kosten die betrekking hebben op het fokken, zoals diverse keuringen die nodig zijn, zullen dus ook voor ons zijn.

Als u geïnteresseerd bent om voor ons als gastgezin zo’n lieve hond in huis te nemen, u heeft voldoende tijd en u woont minder dan drie kwartier rijden bij ons vandaan dan horen wij dat graag van u via een uitgebreide mail. Graag welke maat doodle, uw woon-, werk- en gezinssituatie, eventuele allergie en een rede om voor gastgezin te kiezen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor 2022 zoeken we geen gastgezin meer.