Vakantieopvang voor uw Doodle

Het is bij ons ook mogelijk om uw Labradoodle onder te brengen voor een korte of langere periode.

Uw hond zal deze tijd doorbrengen bij ons in en rond het huis. Evenals onze eigen honden zal hij/zij meerdere malen per dag worden uitgelaten in bos, strand of achter ons huis in een grote boomgaard, waar de honden heerlijk kunnen rennen.

Een reutje dient wel gecastreerd te zijn als hij bij ons komt logeren, dit in verband met mogelijk loopse teefjes die bij ons rondlopen. 

Uw hond dient ingeënt te zijn tegen kennelhoest. Tevens dient hij/zij natuurlijk de jaarlijkse inentingen te hebben gehad of de hond moet zijn getiterd.

Als de hond bij ons komt, gaan we er vanuit dat hij een verzorgde vacht heeft en behandeld is tegen vlooien, teken en is ontwormd.

In de periode dat we nestjes hebben zal er geen doodle-opvang plaatsvinden in verband met de rust voor de moederhond. Mede daarom is langetermijn-planning voor ons erg moeilijk.

T/m september 2020 geen opvang mogelijk in verband met nestjes. 

 

Gelezen: 3453 keer

1 Reactie

  • Reactielink Nathalie van Wingerden zaterdag, 20 oktober 2018 07:40 Geplaatst door Nathalie van Wingerden

    Onze Benny heeft bij Arjan en Lilian gelogeerd toen wij op vakantie gingen. We wilde hem absoluut niet in een pensioen onderbrengen en dus gingen we op zoek naar een alternatief. Uiteindelijk kwamen we bij New Life Doodles terecht. Dat voelde gelijk bij de kennismaking vooraf al supergoed. Wat een mooie plek! En wat een lieve mensen! En ook nog veel kennis en expertise over doodles. In het begin vonden we het best spannend, want het was de eerste keer dat we zonder Benny weggingen. Maar elke dag kregen we een update in de vorm van een filmpje of foto. Benny had het reuze naar zijn zin! Hij was ook gewoon echt op vakantie. Lekker de hele dag spelen met Shiva rondrennen in de mooie omgeving. We hadden niet beter kunnen wensen. We hebben echt kunnen genieten van onze vakantie, juist omdat we wisten dat Benny ook zo genoot. Een hele positieve ervaring dus.

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.